Saopštenje OO SNS G. Milanovac

Odbornička grupa u SO Gornji Milanovac Aleksandar Vučić –Za našu decu koja sa koalicionim partnerom broji 34 odbornika će uvek i isključivo raditi u interesu naših sugrađana za razliku od GG na čijem čelu je Milisav Mirković.

Da su samo lični interesi u pitanju a ne interesi građana koji su im dali glas na nedavno održanim izborima je i sednica SO Gornji Milanovac održana 4. septembra 2020. godine na kojoj su glasali protiv Odluke o završnom računu opštine Gornji Milanovac za 2019. godinu, Izveštaja o izvršenju Odluke o budžetu opštine Gornji Milanovac za 2020. godinu za period 1januar – 30jun 2020. godine i Odluke o budžetu opštine Gornji Milanovac za 2020. godinu – drugi rebalans. Samim glasanjem protiv, za ove tačke dnevnog reda skupštinskog zasedanja dali su jasnu poruku građanima da nikako nisu „konstruktivna opozicija“ kako sebe nazivaju, već odbornici koji žele da zaustave rad opštine Gornji Milanovac, da zaustave sve započete investicije, da zaposleni ne primaju svoje zarade, da drugim rečima uvedu vanredno stanje u nadi da mogu na neki volšeban način da dođu na vlast i ponovo samo i isključivo rade za lične interese kako su i u nekim predhodnim vremenima radili. Takođe su glasali protiv Odluke o lokalnom ombudsmanu opštine Gornji Milanovac. Zaštitnik građana- ombudsman štiti prava i slobode građana kontrolišući rad organa vlasti, daje mogućnost građanima da ukoliko smatraju da su organi vlasti postupili nesavesno, samovoljno ili na neki drugi način povredili nečije dostojanstvo da mu se obrate i da ostvare svoja prava. Glasanjem protiv, odbornici GG jasno su poslali poruku građanima za kakav i čiji spas se oni bore.
Odbornici Srpske napredne stranke, kao odgovorni i vredni ljudi će i dalje kao i do sada prisustvovati svakom zasedanju SO, aktivno učestvovati u njenom radu, glasati za odluke koje su od važnosti za naše sugrađane, to je obaveza prema građanima opštine Gornji Milanovac, to je i obaveza prema našem predsedniku Aleksandru Vučiću koji se nesebično bori za našu Srbiju i koji pomaže razvoj opštine Gornji Milanovac.

Moravički Portal / INFORMATIVNA SLUŽBA OO SNS G.MILANOVAC

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *