Završen put u zaseoku Krasojevci u Majdanu

Javno preduzeće za izgradnju Opštine Gornji Milanovac 20 dana je radilo u Mesnoj zajednici Majdan. Juče je završena sanacija puta u zaseoku Krasojevci, koji je jedan od najudaljenijih u selu. Prema rečima meštana, popravke puta u ovom mestu nisu rađene poslednjih 40 godina.

Božidar Vučetić, direktor Javnog preduzeća za izgradnju

–Javno preduzeće sprovodi plan i program za 2020. godinu. Ovde smo izgradili saobraćajnicu u dužini od 1000m, sanirali smo površinsku vodu, iskopali kanale,odradili zacevljenje i nasipanje– rekao je Božidar Vučetić, direktor Javnog preduzeća za izgradnju i dodao: Moj cilj, kao direktora, kao i cilj Javnog preduzeća je da uđemo u svaku mesnu zajednicu na teritoriji opštine Gornji Milanovac, u svako selo i svaki zaseok, posebno na ovakve terene gde ljudi imaju probleme sa pristupom svojim kućama.

Korektna saradnja Javnog preduzeća i meštana rezultirala je uspešnim završetkom radova na saobraćajnici koja olakšava pristup domaćinstvima ovog kraja i povezanost sa ostatkom sela. Vučetić se zahvalio meštanima koji su obezbedili blizu 200 tona rizle za nasipanje puta i koji su izuzetno zadovoljni krajnjim ishodom izvedenih popravki.

Zoran Dimitrijević, meštanin Krasojevaca

–Nesebična podrška za ostvarenje ovog projekta je data od predsednika opštine, Dejana Kovačevića. Ne možemo da izrazimo svoju zahvalnost što smo posle 40 godina dobili uslove za normalan život. Zahvalio bih se na podršci i Aci Iliću, direktoru ROC „Rudnik“. Svi su dali svoj doprinos, neko cevi, neko materijal, a najveći deo posla je iznelo Javno preduzeće za izgradnju. Svima se još jednom zahvaljujemo-rekao je Zoran Dimitrijević, meštanin Krasojevaca.

Podsetimo, i zaseoci Mimovići i Ćirovići u Majdanu dobili su sanacijom puteva novi izgled.

Moravički Portal / Katarina Srećković / Foto: Moravički Portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *