Žarko Lazetić imenovan kao novi šef stručnog štaba FK „Metalac“

Još se nisu ni stišale strasti povodom velikog uspeha usled plasmana u elitni rang srpskog fudbala, a fudbaleri FK „Metalac“ su se okupili na novu prozivku, povodom početka nikada kraćih priprema pred početak Super lige. Svakako još bitnija informacija je da je to bio i dan za promociju i zvanično upoznavanje sa novim šefom stručnog štaba, nekada istaknutim fudbalerom, izmedju ostalih Partizana i Vojvodine, gospodinom Žarkom Lazetićem:

Foto: Moravički Portal

“Velika mi je čast i zadovoljstvo da se od danas nalazim ovde u ovoj ulozi iz više razloga. Jedan od osnovnih je to što je ovaj klub tokom svih ovih godina za nama izgradio reputaciju tima gde većina mladih trenera dolazi iz prostog razloga što imaju izuzetne uslove za rad i napredak u svojoj karijeri. Zaista sam počastvovan što sam danas ovde u ovoj ulozi. Želim da u narednom periodu postanemo prepoznatljivi što po disciplinu, kako na terenu, tako i van njega,  što po samom načinu igre. Potrudićemo se da igrama privolimo da publika dolazi na stadion u što većem broju, da skrenemo pažnju na sebe i svima pokažemo naš kvalitet i potencijla koga u ovom timu i te kako ima”.

Detalji o kojima se najviše pričalo su vezani za same ambicije i očekivanja od samog nastupa plavobelih momaka u takmičenju koje je dosta ozbiljnijeg nivoa od prošlogodišnjeg. Novi trener, zajedno sa svojim pomoćnikom Draženom Bolićem, svestan je šta ga čeka i spreman je da se uhvati u koštac sa zahtevima koji su postavljeni ispred njega. O tome koliko su upravni odbor, predsednik kluba i ostali čelnici FK “Metalac” zadovoljni izborom novog šefa struke, ali i očekivanjima od istog, potvrdile su reči sportskog direktora kluba gospodina Bojana Leontijevića:

Foto: Moravički Portal

“Klub kao što je FK “Metalac” zahteva posvećenost, puno predanog rada, razvoja mladih igrača kojima trenutno raspolažemo, a sigurni smo i uvereni da ćemo sa gospodinom Lazetićem na čelu to uspeti. Takođe siguran sam da ćemo se u narednoj sezoni predstaviti kao klub koji ima ambicije i koji je kadar da se nosi  da najboljim timovima u našoj zemlji”.

Foto: Moravički Portal
Foto: Moravički Portal
Foto: Moravički Portal

Što se tiče samih priprema, do nedelje će igrači trenirati u Gornjem Milanovcu, kada odlaze na desetodnevne bazične pripreme na Zlatibor. Poslednjih 14 dana će se vratiti na svoj stadion i tu dočekati 01.avgust i start nove sezone u Super ligi. Klub su za sada napustili golman Šćekić i fudbaleri Vančagović i Vićentijević, a o ostalim odlascima, odnosno pojačanjima će se više saznati u narednim danima.

GM Press / Ognjen Vranić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.