Zajedno ćemo rešavati probleme i postizati rezultate

Dejan Kovačević, kandidat za predsednika opštine Gornji Milanovac i predsednik OO SNS , posetio je juče mesne zajednice Jablanica , Grabovica, Gornja i Donja Vrbava. U razgovoru sa meštanima akcenat je stavljen na poljoprivrednu proizvodnju koja je u ovim delovima opštine najzastupljenija.

Foto: INFORMATIVNA SLUŽBA OO SNS G.MILANOVAC

-Mz Grabovica je označena kao prigradsko naselje koje mora dobiti sve uslove kao i drugi delovi grada a to se prvenstveno odnosi na  kompletnu rasvetu, jer je jedan od retkih mesta koje nema osvetljenje – rekao je ovom prilikom  Kovačević i dodao – posebno mi je drago što sam ovom prilikom posetio i fabriku „Vuplast“ u Gornjoj Vrbavi , gde sam u razgovoru sa vlasnikom fabrike i zaposlenima video da proizvodni pogon može uspešno da funkcioniše i na seoskom području.

Foto: INFORMATIVNA SLUŽBA OO SNS G.MILANOVAC

Kovačević je rekao i da postoje problemi koje treba u što kraćem roku rešiti a odnose se na eletro mrežu u ovom delu opštine, što će se u saradnji sa Elektroprivrednom rešavati u najkraćem vremenskom periodu.

Foto: INFORMATIVNA SLUŽBA OO SNS G.MILANOVAC

-Ovom prilikom sam posetio velike domaćine, posebno u Donjoj Vrbavi gde je stočarska proizvodnja primarna, dok sam u Jablanici razgovarao sa poljoprivrednim proizvođačima koji su istakli da im pomoć, pre svega Ministarstva poljoprivrede ali i opštinske subvencije mnogo znače kako bi mogli da razvijaju poljoprivrednu proizvodnju i ostanu na selu. Ono što mogu da obećam svim građanima, bez obzira u kom delu opštine žive da ćemo i u budućnosti zajedno rešavati probleme i postizati dobre rezulate na svim poljima – zaključio je Dejan Kovačević, kandidat za predsednika opštine i predsednik OO SNS.

Foto: INFORMATIVNA SLUŽBA OO SNS G.MILANOVAC
Foto: INFORMATIVNA SLUŽBA OO SNS G.MILANOVAC

Moravički Portal / INFORMATIVNA SLUŽBA OO SNS G.MILANOVAC

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *