Vojska obezbedila bolji rad Opštoj bolnici u Gornjem Milanovcu

Zbog nedostatka Službe obezbeđenja, Opštu bolnicu u Gornjem Milanovcu od juče čuva Vojni garnizon. Sprovedene mere u cilju zaštite od COVIDA -19, značajno su promenile situaciju u ovoj Zdravstvenoj ustanovi, parking koji je bio uzurpiran od strane građanstva je ispražnjen, a nesavesni građani više neće moći da ulaze u bolnički krug.

  • Opšta bolnica u našem gradu uskoro puni sto godina, zatvorićemo i popunićemo otvore u ogradi, kako neodgovorni sugrađani ne bi tuda ulazili  i koristili bolnički krug kao prečicu.- rekao je Predrag Šutić član Štaba za vanredne situacije u Gornjem Milanovcu.
  • Kada je u pitanju epidemiološka situacija, ona je mirna i stabilna. Odeljenja su ispražnjena i spremna za eventualni prijem zaraženih, u stalnom smo kontaktu sa Zavodom za javno zdravlje i Menadžmentom Opšte bolnice u Čačku i u Kragujevcu koji su nam te prve više instance ka kojima upućujemo zaražene Korona virusom – istakao je Šutić.

Poruka svim našim sugrađanima je da poštuju mere koje je Vlada propisala kako bismo ostali izolovani od situacije kada je u pitanju Korona virus.

Moravički Portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *