Vodosnabdevanje prioritet Gružanskog kraja

Dejan Kovačević, kandidat za predsednika opštine Gornji Milanovac i predsednik OO SNS  posetio je juče   meštane sela Gornja Crnuća, Lipovac i Vraćevšnica.

-Zajednički stav svih domaćina je  da se u  predhodnom periodu  uradilo mnogo ali, i da  postoje kapitalne stvari koje treba završiti u narednim mesecima – rekao je Dejan Kovačević i dodao da je  u Gornjoj Crnući najbitnija  zamena vodovodnih cevi na već postojećem seoskom vodovodu . U dogovoru sa meštanima, napravljen je plan da finansiranje ovog projekta bude realizovano u odnosu 50% učešće lokalne samouprave a 50% žitelji Gornje Crnuće.

Foto: INFORMATIVNA SLUŽBA OO SNS G.MILANOVAC
Foto: INFORMATIVNA SLUŽBA OO SNS G.MILANOVAC
Foto: INFORMATIVNA SLUŽBA OO SNS G.MILANOVAC

U Lipovcu je u toku je asfaltiranje puta od 1000 metara u toj mesnoj zajednici  nakon čega ostaje još mali broj neasfaltiranih puteva na području ovog sela.

-Stanovnici Vraćevšnice najveći problem imaju sa vodosnabdevanjem i opština Gornji Milanovac je  zajedno sa Kancelarijom za upravljanje javnim ulaganjima u postupku projektovanja Rzavskog vodovoda koji će  ići od MK Rudnik do Lipovca – naglasio je Kovačević prilikom jučerašnje posete, i dodao da će pored meštana sela sa područja milanovačke opštine , vodosnabdevanje biti rešeno i meštanima  Knića kao  i u dva sela kragujevačke oštine.

Moravički Portal / Foto: INFORMATIVNA SLUŽBA OO SNS G.MILANOVAC

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *