Voda protiv glavobolje i grčeva u nogama već u prodaji, evo kako i gde je možete naručiti

Gornji Milanovac – Voda koja je jedinstvena po svom sastavu i pakovanju, posebna je po distributerskoj mreži jer je zbog kvaliteta bezbednosti i poverenja oslonjena na samu porodicu.

Radojko Milinković vlasnik fabrike vode u selu Bogdanica, kaže da žele da odgovaraju kao ljuda za svaku čašu sa ovog izvora, i da ne upadnu u zamku onima kojima je ova obična voda.

„Ja i moj sin smo prve adrese na koje se mogu javiti ozbiljni distributeri, prodaju vodi i moja ćerka, ali imaćemo ljude od poverenja u Zapadnoj Srbiji kojima se svi zainteresovani mogu javiti i naručiti naš proizvod na koji smo ponosni. To su prve adrese jer želimo da izbegnemo bilo kakve manipulacije, preprodaje i slično”, kaže Radojko koji na vrhu Maljena pakuje ovu veoma kvalitetnu, a neki kažu, i vrlo čudesnu vodu.

Ovo su kontakt telefoni na koje možete pozvati i naručiti direktno iz fabrike vodu:

– za Zapadnu Srbiju 065/ 589-88-52

– za Vojvodinu 063/863-02-52

– Beograđanima će sve biti dostupno na broj 063/772-05-15

U svakom trenutku neko koga uvek možete pozvati je lično Radojko ili njegov sin Stefan na brojeve telefona 063/200-651 i 060/453-22-10, i to je jedinstven slučaj da možete nazvati direktno vlasnika fabrike.

„Da to je zbog toga jer je naša voda nešto za šta garantujemo svojim obrazom, fabriku smo izgradili našim sredstvima na našoj dedovini, i nema razloga da se krijemo a pre svega uvek smo spremni da naše korisnike pogledamo u oči”, kaže Milinković.

Fabrika na vrhu planine

Fabrika vode u selu Bogdanica, izgrađena je na nadmorskoj visini od 800 metara na imanju površine od 43 hektara. Radojko je na ovu najvišu tačku u selu podno Maljena, sam doveo struju i izgradio put. Otvorena je 2014. godine, a materijal za njeno montiranje na leđima su nosili majstori iz Kine.

Ni komplikovane administrativne procedure nisu sprečile ovog upornog čoveka da oživi ovaj kraj iz kog je pre skoro pola veka otišao kao đak pešak, i uspeo je u svojoj zamisli. U fabrici je trenutno zaposleno devet ljudi, a plan je da ovde posao dobije oko 30 meštana.

Prilikom izgradnje fabrike šleperi koji su dovezli opremu iz Kine zaustavili su se na pet kilometara do fabrike, nisu mogli dalje. Onda su kineski stručnjaci i naši radnici na rukama preneli modernu opremu za proizvodnju vode, koja je teška preko šest tona. Dobijeni su svi potrebni sertifikati iz Evropske unije i voda je proglašena jednom od najboljih na Balkanu.

Moravički Portal / GZS / Foto: GZS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *