Uskoro se otvara Gradski bazen

Ovogodišnja kupališna sezona samo što nije počela, a biće pod nešto drugačijim uslovima u odnosu na prethodne, uz pojačane mere higijenska zaštite i fizičke distance među kupačima.  Prema najavi direktora SRC  „Breza“, Predraga Markovića,  Gradski bazen će naredne sedmice biti spreman za otvaranje, a u toku su radovi na postavljanju ležaljki, suncobrana i druge prateće opreme kada je u pitanju ovaj kupališni objekat.  Zbog situacije sa virusom, korisnici bazena se moraju pridržavati propisanih higijenskih mera i poštovati distancu.

Predrag Marković, direktor SRC „Breza“, Foto: Moravički Portal

– Iako na otvorenom prostoru nema ograničenja skupova, moramo voditi računa o bezbednosti naših korisnika i fizičkoj distanci od jednog metra – rekao je za GM PRESS Predrag Marković, direktor SRC „Breza“, dodavši da Gradski bazen ima kapacitet da primi do 1000 kupača, a da je prosečni broj posetilaca između 400 i 500, dok je vikendom ovaj broj nešto veći.

Kada su u pitanju cene karata za ovu sezonu, one ostaju na prošlogodišnjem nivou, a povoljnije mesečne i grupne karte očekuju naše sugrađane i osnovce i ovog leta.

– Cene ulaznice ostaju iste i pozivam sugrađane da posete naš kompleks. –naglasio je Marković i dodao – i ove kupališne sezone dnevne ulaznice za decu do sedam godina su besplatne,  za one od sedam do 18 godina cena ulaznice je 100, a za odrasle 150 dinara. Što se tiče grupnih, sezonskih  karata, cena za petoro članova bez obzira na srodstvo iznosi 8000.

U iščekivanju sunca i lepog vremena, Gradski bazen najavljuje otvaranje svoje kapije već tokom naredne nedelje.

Moravički Portal / Aleksandra Stevanić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *