Uskoro počinje izgradnja Zatvorenog bazena

Teme druge po redu sednice Privrednog saveta opštine Gornji Milanovac koja je održana danas bile su realizacija zaključaka sa prve sednice. Definisan je pravac kretanja pristupne saobraćajnice ka auto-putu Miloš Veliki i odlučeno da će izgradnja početi sa početkom građevinske sezone.

Kada je u pitanju delovanje komisjie za ekologiju razgovaralo se o promeni energenta kod toplana i privatnih korisnika koji koriste mazut. Izgradnja zatvorenog bazena, jedan je od tema o kojoj su razgovarali članovi Privrednog saveta.

„U planu je da uskoro počne izgradnja Zatvorenog bazena uz ideju da polovinu sredstava opredeli opština Gornji Milanovac, a drugu polovinu da obezbedi privreda kroz pretplatne karte“ kaže Ivan Lazić, direktor JKP i član Privrednog saveta. Prema Lazićevim rečima, plan je da zatvoreni gradski bazen u Gornjem Milanovcu bude završen u narednih godinu i po do dve.

Članovi Saveta su razgovarali i o slobodnoj industrijsko zoni, odnosno carinskoj zoni Srčanik. U planu je da se deo privrede iz gradske zone preseli na prostor od oko 30 hektara u Srčaniku.

Na današnjoj sednici Privrednog saveta razmatrani su i izveštaji Nacionalne službe za zapošljavanje i sa tribine za učenike završnih razreda srednjih škola.

GM Press / M. M.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *