Urađena deonica puta koji povezuje Gornju i Donju Crnuću

Iako su ekipe bile na terenu tokom aprila, radilo se prema redukovanom režimu a odmah po ukidanju vanrednog stanja  JP za izgradnju opštine Gornji Milanovac započelo je rad sa 100% kapaciteta.

U ovom trenutku radnici preduzeća za izgradnju angažovani su u mesnim zajednicama Koštunići, Vrnčani, Ručići, Svračkovci i Gornja Crnuća.

Tokom jučerašnjeg dana u Gornjoj Crnući urađena je  bitna deonica, saobraćajnica koja povezuje  MZ Gornja i Donja Crnuća, preko potoka Drenovac.

Foto: Božidar Vučetić, direktor JP za izgradnju / Moravički Portal

Imali smo odličnu saradnju sa predsednikom mesne zajednice i meštanima, koji su pružili pomoć sa   sa 14 traktora  i obezbedili materijal za naspianje, kaže Božidar Vučetić, direktor JP za izgradnju i dodaje da je ovom prilikom  nasuto 500 m saobraćajnice sa 900m3 materijala.

-Prošle godine smo odradili deonicu prema groblju, nasuli sa 1200 m3 materijala.  Uradili smo kanale, zacevili saobraćajnicu, nasuli gde je bilo potrebno i ostalo je da odrade klizište na putnom pravcu ka mesnoj zajednici  Svračkovci –naglasio je Vučetić i dodao da će za nekoliko dana svi radovi u Gornjoj Crnući biti završeni. Prema Vučetićevim rečimažitelji Gornje Crnuće pokazali su da međusobnom saradnjom  uz podršku  JP za izgradnju, može da se brže i kvalitetnije završi posao koji je ovelikog značaja za sve njih.

Ovakav primer iz Crnuće mogao da posluži i drugim mesnim zajednicama, u kojima bi udruživanjem meštana i boljom saradnjom za Preduzećem za igradnju mogao da se završi veći posao na obostrano zadovoljstvo – naglasio je Božidar Vučetić.

Dragan Stanišić, predsednik MZ Gornja Crnuća kaže da je deonica koja je juče završena veoma bitna za meštane ovog kraja jer je sastavljena deonica puta prema groblju, Polju i dalje prema Donjoj Crnući.

Foto: Dragan Stanišić, predsednik MZ Gornja Crnuća / Moravički Portal

Organizovanost žitelja Crnuće i želja da se zajednički učestvuje u radovima mnogo olakšala i ubrzala završetak –naglasio je Stanišić.

Moravički Portal / Mirjana Milićević

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *