U selo Vraniće je u prethodne četiri godine uloženo više od 21 milion dinara

Povodom saopštenja mesnog odbora Srpskog pokreta Dveri, u kojem se navodi da u selu Vranići nije ništa urađeno i da ih se vlast seti samo pred izbore, ističemo da je samo u toku 2019. godine grad Čačak investirao u popravku Đurovića puta 1,9 miliona dinara, Obradovića puta 2,2 miliona, put ka Vranićima 4,2 miliona, uređeno je Pazlačko i Nikolića groblje sa 2 miliona, izvedeni zemljani radovi na fudbalskom terenu ukupne vrednosti 300.000. Prethodnih godina je u rekonstrukciju Doma u Vranićima uloženo 500.000 dinara.

Meštani Vranića, kao i aktuelna vlast u Čačku, mogu da se pohvale da je tokom 2018. i 2019. godine u sistem za vodosnabdevanje ove mesne zajednice, ukupna dužina cevovoda iznosi 3.870 metara, uloženo 12,2 miliona dinara.

Matematika je jasna. U selo Vraniće vlast na čelu sa Srpskom naprednom strankom je u prethodne četiri godina uložila više od 21 milion dinara i naravno da će tako nastaviti i nakon, sigurni smo, ubedljive pobede na predstojećim izborima.

O podršci koju u svom selu uživa Boško Obradović, najbolje govore izborni rezultati poslednjih izbora, održanih 2017. godine, kada se Grof od Vranića, u svom selu, na svoje ime i prezime, kandidovao za predsednika Republike Srbije. Od svoje familije i komšija dobio je samo 46 glasova.

Na tim izborima predsednički kandidat SNS, Aleksandar Vučić, dobio je poverenje više od 55 procenata stanovnika Vranića. To jasno pokazuje ko uživa najveću podršku o ovom lepom mestu.

Poziv na bojkot predstojećih izbora od strane Srpskog pokreta Dveri i tzv. SzS je sigurno osuđen na propast, jer meštani Vranića odlično vide koliko je urađeno u njihovom selu, kao i u svim mesnim zajednicama u Čačku.

Kampanja za bolji život svojih komšija se vodi svakoga dana, ozbiljnim i napornim radom, konkretnim rezultatima, aktivnostima i idejama, zbog koje nam građani uzvraćaju svojim poverenjem, a ne šetkanjem u papučicama i bade mantilu po ekskluzivnim hotelima na Kopaoniku, jer tako se ne čuva i ne brine o dedovini.

SNS Gradski odbor Čačak / Moravički portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *