Stigli udžbenici za srednjoškolce

Kupovina i nabavka udžbenika, knjiga i školskog pribora je u toku, a od danas se u milanovačkim knjižarama mogu kupiti i udžbenici za srednje škole. U knjižari „Prima“ dostupne su knjige svih izdavača, odobrenih od strane Ministarstva prosvete po kojima se radi školski program u milanovačkim osnovnim i srednjim školama. Prema rečima Darka Vukašinovića, vlasnika knjižare, roditelji dece nižih razreda osnovnih škola poručili su knjige pre početka školske godine, čime su izbegnute velike gužve tokom prvih školskih dana.

Ukoliko niste kompletirali školske rančeve i torbe ili vam nedostaje udžbenik i radna sveska iz stranog jezika, možete ih nabaviti u milanovačkim knjižarama, a u „Primi“, kažu da su cene neznatno skuplje u odnosu na prošlu godinu.

Darko Vukašinović, vlasnik knjižare “Prima“

– Cene su u odnosu na prošlu godinu poskupele nekih 5 do 6% , imamo veliki izbor udžbenika svih izdavača po kojima rade naše osnovne i srednje škole.- rekao je za GM Press Darko Vukašinović , vlasnik knjižare „Prima“ i dodao – konkretno, udžbenik i radna sveska za strani jezik, u zavisnosti od izdavača, koštaju oko 1.200 dinara.-

Srednjoškolci od danas mogu kupiti potrebne knjige, a kupovina udžbenika se može obaviti na rate, što je svakako olakšica za kućni budžet. Prema rečima Natalije Vukašinović, PR-a knjižare „Prima“, rančevi su bili spremni i pre školske godine, a ovih dana se uglavnom dokupljuju sveske, uvijači, olovke.

Natalija Vukašinović, PR knjižare „Prima“

– Kao i svake godine izašli smo u susret našim kupcima, omogućivši im razne načine plaćanja; do 15 mesečnih rata, administrativne zabrane, čekovima građana, platnim karticama. – objašnjava Natalija, dodajući – udžbenici za srednje škole se poručuju posle 1. septembra u dogovoru sa profesorima i oni već stižu tokom prve nedelje septembra, srednjoškolci poručuju radne sveske, dodatne nastavne materijale, dokupljuju knjige koje im nedostaju. –

Pored udžbenika i školskog pribora, knjižara raspolaže velikim izborom dela savremene literature, kao i klasičnim delima domaćih i stranih pisaca, koji se mogu kupiti na popustu. Osnovci takođe mogu nabaviti školsku lektiru od 1 do 8 razreda.

U knjižari se prilikom kupovine poštuju epidemiološke mere, blagovremenom nabavkom knjiga roditelji su izbegli gužve, a prema rečima Darka Vukašinovića, vlasnika knjižare „Prima“, svojim potrošačima spremaju prijatno iznenađenje, tokom naredne godine.

Foto: Moravički Portal

– Zbog situacije u kojij smo se našli, nismo bili u mogućnosti da to uradimo ove, ali u toku naredne godine, obradovaćemo sve roditelje koji su kupili školske udžbenike kod nas, prikladnim poklonom za njihovo dete, a biće poklona i za roditelje. – naglasio je Darko.

Izbor je veliki, cene u skladu sa kvalitetom, za svačiji džep, kako bi se školarci spremili i za ovu školsku godinu.

Moravički Portal / Aleksandra Stevanić / Foto: Moravički Portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.