Srpska napredna stranka u Čačku osvojila 7.000 glasova više nego na izborima 2016.

Uz zvuke poznatog Marša na Drinu, čačanski naprednjaci i njihovi koalicioni partneri proslavili su kasno sinoć ubedljivu pobedu na loklanim izborima u Čačku.

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke (GO SNS) Milun Todorović poručio  po saopštavanju preliminarnih rezultata izbora da je to veliki dan za demorkatiju u Čačku i Srbiji.

Slavlje u sedišu SNS, Čačak

“Zaista sam ponosan, srećan pre svega što su Čačani ocenili naš dosadašnji rad na republičkom i lokalnom nivou sa čistom peticom. To se pokazuje kroz brojke ali mnogo više u energiji, hrabrosti da izađu i glasaju, da daju glas onima kojima veruju”, izjavio je Todorović.

Prema rečima Todorovića izborni rezultat je pokazao da Srbija veruje SNS-u i njenim koalicionim partnerima i poštuje sve ono što je urađeno u zapadnoj i centralnoj Srbiji u protekle četiri godine.

To je ocenio je Todorović velika obaveza za pre svega malde koji će biti odbornici u Skupštini grada i poslanici u republičkom parlamentu.

Milun Todorović

“Velika obaveza da radimo još više, još odgovornije, da se trudimo da ostanemo stabilni, čvrsto na zemlji, da nas ovaj veliki uspeh ne poljulja, da nas ne uljuljka, da budemo svi jedinstveni i naravno već od sutra da nastavimo još jače i bolje, kavlitetnije i efikasnije da radimo za sve naše sugrađane bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju”, istakao je Todorović.

Todorović je naveo da je pre svega ponosan na činjenicu da su osvojili skoro 7.000 glasova više nego na izborima 2016. godine.

Moravički Portal / Mirjana Aleksić / Foto: Moravički Portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *