Sportski centar Mladost organizuje besplatnu školu klizanja

Sportski centar Mladost organizuje besplatnu školu klizanja Sportski centar ”Mladost” u saradnji sa sportskom akademijom ”Kasper” drugu godinu za redom organizuje školu klizanja. Škola će startovati sa radom prvog dana februara, i trajaće sedam dana.

”Imamo odličnu saradnju sa SC ”Mladost” i kao plod toga je došlo do dogovora da i ove sezone organizuje školu klizanja. Prošle godine smo se po prvi put upustili u ovaj projekat, i imamo odlična iskustva. Bitno je napomenuti da deca na svakom času treba da budu u pratnji roditelja i to se posebno odnosi na apsolutne početnike mlađeg uzrasta. Ukoliko deca poseduju svoje klizaljke trebalo bi da ih ponesu, a mi ćemo i ove godine imati prvenstveni cilj da što više naših mladih sugrađana uvedemo u svet klizanja i da prihvate ovaj atraktivni zimski sport na najlepši mogući način” – rekao je Nebojša Šarčević iz ”Kaspera”.

Uz Šarčevića školu klizanja će voditi profesori Nevena Kaličanin i Snežana Lukić. Broj polaznika je ograničen, a prijave se vrše do 27.januara putem telefona 062/10 72 007. Kao i prošle godine škola klizanja će biti besplatna, a časovi će se održavati od 1. do 7.februara u intervalu od 10,30 do 11,15 časova.

SC Mladost / Moravicki.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *