SNS: Umesto da uzmu učešće u radu Skupštine i iznesu konkretne predloge, oni su izabrali da loši glumci, u lošoj režiji, po lošem scenariju, odigraju još jednu tragediju

Gradski odbor SNS-a u Čačku oglasio se saopštenjem povodom performansa koji su predstavnici Saveza za Srbiju izveli juče ispred zgrade lokalnog parlamenta, u vreme zasedanja Skupštine grada Čačka.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Malobrojni predstavnici SzS u Čačku, tzv. organizacije u kojoj više ne znaju da li izlaze ili ne izlaze na predstojeće izbore, danas su na ulici napravili pokušaj performansa, umesto da preko svojih odbornika, kojima su birači na prethodnim izborima ukazali poverenje da ih zastupaju u gradskoj Skupštini, doprinesu donošenju veoma važnih odluka za naš grad i sve sugrađane.

Danas odbornici Skupštine grada, između ostalog, razmatraju predlog Akcionog plana zapošljavanja, danas grad Čačak uvećava svoju imovinu za 1,7 miliona evra, kupovinom poslovne zgrade „Halk banke“ u kojoj će svoj prostor konačno dobiti Centar za socijalni rad, odbornici takođe usvajaju strategiju saobraćaja grada, razmatraju programe ustanova kulture i odlučuju o pristupanju izradi pet planova detaljne regulacije i jednog plana generalne regulacije, čime se stvaraju uslovi za dalji razvoj Čačka.

Umesto da uzmu učešće u radu Skupštine i iznesu konkretne predloge, oni su izabrali da loši glumci, u lošoj režiji, po lošem scenariju, odigraju još jednu tragediju. Za ovakvom vrstom glume nema nikakve potrebe, jer ih još jednom podsećamo da je grad Čačak osnovao Gradsko pozorište, koje će samo u toku ovog meseca odigrati tri svoje predstave.

O tzv. trgovini odborničkim mandatima, naglašavamo da se svi odbornici koji su ih napustili, nisu prodali, već su prepoznali ko stvarno radi i postiže rezultate, a ko glumi i vodi politiku bez ideja, bez rezultata i bez perspektive.

Priča o lažnim ili pravim diplomama, svoj epilog treba da dobije u nadležnim institucijama, koje su već pokazale da postupaju u okviru svojih nadležnosti.

U svojoj bezidejnosti predstavnici tzv. Saveza za Srbiju u Čačku i dalje će nalaziti besmislene izgovore za siguran neuspeh koji ih očekuje na predstojećim izborima i još manje smislene razloge da učine bilo šta što će popraviti položaj i život naših sugrađana.

Bojkot je samo reč i ništa više, a rad i rezultati su jedino što se pamti i piše!

Informativna služba Gradskog odbora SNS Čačak / Moravički Portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *