SNS u Čačku predao izbornu listu

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Čačku danas je izbornoj komisiji predao potpise podrške za izbornu listu „Aleksandar Vučić – za našu decu“ za predstojeće republičke i lokalne izbore u Čačku. Nosilac liste za lokalne izbore je Milun Todorović, aktuelni gradonačelnik Čačka, a na njoj se nalaze još 74 imena, kandidata za odbornike.

Aktuelni gradonačelnik Čačka, Milun Todorović, nosilac je liste za lokalne izbore u Čačku „Aleksandar Vučić-za našu decu“. Izbornoj komisiji večeras su predali više nego dovoljan broj potpisa čime su zauzeli redni broj 1. na glasačkom listiću i na lokalnim izborima.

„Srpska napredna stranka i još šest kolaicionih partnera je za nešto više od 35 sati u Čačku sakupila 3.150 potpisa, od toga je 370 za republičku listu, a 2.407 za lokalnu listu. Na listi za odbornike 13 kandidata je ispred koalicije, a 62 su kandidati ispred SNS-a. Dve trećine je mladih. Od danas krećemo i u zvaničnu kampanju“, izjavio je Milun Todorović, nosilac liste GrO SNS-a Čačak „Aleksandar Vučić-za našu decu“.

Na listi za lokalne izbore „Aleksandar Vučić – za našu decu“ nalazi se ukupno 75 imena. Među  njima su sportski radnici, umetnici, privrednici.

„Na listi za lokalne izbore imamo 32 žene, što je 45 odsto. Radmilo Mišović, je na našoj listi, zatim Slavoljub Piper i slikar Božidar Plazinić“, kazao je Todorović.

Čačani će 26. aprila glasati na 105 izbornih mesta. Svi koji nisu sigurni da se nalaze u biračkom spisku, uvid u jedinstveni birački spisak mogu izvršiti na satu Ministarstva za državnu upravu ili u Gradskoj upravi u Čačku.

G.Injac / INFO 24 / Foto: INFO 24

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *