Saopštenje za javnost OO Socijalističke partije Srbije

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije u Gornjem Milanovcu i u narednom četvorogodišnjem mandatu nastaviće da snažno podržava razvoj opštine Gornji Milanovac u saradnji sa svojim dugogodišnjim koalicionim partnerom Srpskom naprednom strankom.

Koalicija SNS-SPS koja je uspostavljena u Gornjem Milanovcu još 2013.godine dokazala je da je u proteklih sedam godina radila isključivo u interesu građana opštine Gornji Milanovac, što su potvrdili i građani na proteklim lokalnim izborima.

Socijalistička partija Srbije bezuslovno podržava razvoj opštine Gornji Milanovac koji je u svom ambicioznom ekspozeu u 25.tačaka predstavio predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević, koji je ujedno i plan razvoja opštine koji promoviše i podržava Socijalistička partija Srbije.

Kao Partija koja učestvuje u izgradnji i napretku ove opštine još od 1944.godine kada je iz pepela kao feniks obnovljen i izgrađen Gornji Milanovac, privredno čudo Jugoslavije, SPS sa svojim resursima i kadrovima i dalje će stajati na raspolaganju svim privrednim i progresivnim snagama kako bi se postigao krajnji cilj, a to je da Gornji Milanovac bude grad budućnosti, primer mesta za život ljudi.

Svedoci smo ovih dana da su predstavnici opozicije izneli neutemeljene i netačne kritike na račun vlasti, njihovi zamagljeni pogledi oko infrastrukturnih ulaganja u naš grad biće samo dodatni vetar u leđa koaliciji SPS-SNS.

Teza da će oni biti glas svih onih koji nisu u lokalnom parlamentu je blago rečeno neozbiljna, obzirom da svi koji nisu učestvovali na lokalnim izborima, nisu to učinilu iz razloga što su se plašili izbornog fijaska i političke kazne građana.

Moravički Portal / SLUŽBA ZA INFORMISANJE OO SOCIJALISTIČKE PARTIJE SRBIJE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.