Saopštenje za javnost GO SNS Čačak

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

Hrabro, timski i sa snažnom verom da naš grad ima budućnost, gradili smo, obnavljali i čuvali.

Okružili smo naš grad auto-putevima. Izgrađen je „Miloš Veliki“, nastavljeni su radovi na deonici Preljina – Požega i započela gradnja Moravskog koridora.

Sa aerodroma „Morava“ poleteli su prvi avioni do Beča, a uskoro ćemo leteti do Soluna i u ceo svet.

Izgradili smo tri industrijske zone, doveli „Forverk“ i „Viland“, davali jak vetar u leđa domaćoj privredi. Smanjili smo broj nezaposlenih u Čačku za 4.000, zaposlili isto toliko.

Za našu decu obnovili smo pet vrtića, otvarali nove grupe u selima, ulagali u škole, rekonstruisali porodilište, sagradili i opremili novu angio salu.

Izgradili smo novu zgradu biblioteke, jednu od najboljih i najvećih u Srbiji, Dom učenika i sportsku salu „Zračak“, osnovali Gradsko pozorište, napravili Park mladosti i više od 30 dečijih igrališta. Završili smo prvu deonicu Bulevara vojvode Putnika i asfaltirali 140 km puteva i ulica na čitavoj teritoriji grada.

Naš KK „Borac“ dobiće novu dvoranu, karatisti salu za borilačke sportove, a svi Čačani moderan zatvoreni bazen i zdravstvenu stanicu u Ljubiću.

Za sve nas rekonstruisali smo atletsku stazu, uredili gradsku plažu, napravili teretane na otvorenom, vrhunske terene i sportske sadržaje. Uredili smo i ulepšali Gradski bedem i trgove. Naš grad je zeleniji za 3300 novih stabala.

Čačanski saborni hram je zablistao novim sjajem, a podržavali smo obnovu i izgradnju crkava na teritoriji čitavog grada.

Doveli smo svet u Čačak, na dobro poznate manifestacije. Uživali uz Nemanju Radulovića, ugostili muzičke i umetničke velikane na brojnim festivalima.

Obnovili smo dobar deo seoskih domova kulture i veliki broj seoskih puteva i vodovoda, podržavali naše poljoprivrednike, borili se za savremena i uređena sela. Posle više od decenije čekanja, građani na seoskom području dobijaju rzavsku vodu.

Živimo i radimo u gradu uspešnih privrednika, jakih poljoprivrednika, velikih umetnika, vrhunskih sportista, gradu dobrih ljudi i pobednika. Zbog svih njih i rezultata koje smo zajedno ostvarili, pozivamo Vas da u nedelju izađete na izbore i da podržite dalji razvoj i napredak našeg grada. Bojkot izbora nije opcija, jer to znači bojkot novih investicija, novih fabrika, novih puteva i bojkot nastavku razvoja Čačka. Bojkot je samo izgovor onih koji strahuju od Vaše ocene njihovog nerada, praznih obećanja i međusobnih sukoba i podela.

Zbog dece Čačka nastavićemo da radimo i gradimo, obnavljamo i čuvamo naš voljeni grad. Zato vas pozivamo da nam se pridružite i u nedelju podržite izbornu listu pod rednim brojem 1 – „Aleksandar Vučić – za našu decu“ na republičkim i lokalnim izborima.

Izborni štab Gradskog odbora Srpske napredne stranke Čačak

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *