Saopštenje predsednika OO SNS Gornji Milanovac

U vreme kada se borimo protiv opake pandemije, dok je na snazi vanredno stanje, tajkun Dragan Đilas i njegovi malobrojni podanici nastavljaju prljavu i odvratnu politiku medijskog linča, kriminalizacije i satanizacije dece predsednika Aleksandra Vučića.

U nedostatku političkog programa i svoje pameti, sposobnosti i odlučnosti da li sme da izađe na izbore i vidi koliko ga narod ne voli, Đilas i njegovi poslušnici koriste lažne krokodilske suze, pokušavaju da izazovu građanske nerede i koriste sva sredstva u vidu laži, pretnji, degradiranju svega što je uradio predsednik Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka. Srbija je videla ko radi i ko se bori za njihov interes i svoju volju će pokazati na jedinom legitimnom, legalnom i demokratskom mestu a to su izbori, a ne na uličnim neredima, i to za vreme policijskog časa čime se ugrožavao ljudski život zbog mogućnosti širenja pandemije.

Velike promene na bolje i prosperitet zarad sigurne budućnosti za svu decu, na kojem konstantno radi naš predsednik Aleksandar Vučić, su nešto što niko ne može da ospori i to je ono što jedino i pravo, što narod vrednuje!

Predsednik OO Srpske napredne stranke Gornji Milanovac Dejan Kovačević

Moravički Portal / Informativna služba SNS Gornji Milanovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *