Saopštenje OO SNS Gornji Milanovac

Srpska napredna stranka koja je na nedavno održanim izborima osvojila više od 50% podrške naših sugrađana, će na svaku imišljotinu i neistinu od strane GG Milisava Mirkovića argumentovano reagovati i demantovati svaku neistinu.

Stara izreka koje se očigledno drže ovi perspektivni, mladi, neokaljani spasioci Gornjeg Milanovca je da sto puta izgovorena laž, postaje istina. Neko ko je izbačen iz partije na čijim krilima je došao na mesto predsednika Opštine, ko je posle prvog mandata izgubio poverenje naših sugrađana, ko je iza sebe ostavio dosta toga nerazjašnjenog, o čemu javnost Gornjeg Milanovca do sada nije obaveštena, želi na neki volšeban način da se vrati u fotelju za kojom očigledno mnogo tuguje i da nastavi tamo gde je stao 2016. godine, kako on to sam neprekidno ponavlja. Žal za predhodnim, njemu i njegovim saborcima lepim vremenima, je više nego očigledna.

Želeli bi da ponovo troše budžetska sredstva protivzakonito, bez javnih nabavki, da iz fioke ponovo dele pare prijateljima i rođacima, da iz budžetskih sredstava po nekoliko osnova imaju primanja, da sa rukovodećih mesta ponovo dovode ustanove u blokade, da sa pozicije vlasti ponovo tuže Opštinu i dobiju milionske iznose i da stanu na put razvitka Gornjeg Milanovca pošto rade samo i isključivo za svoje interese. A o onima koji su Dom zdravlja i Apoteku zadužili više od 200 miliona detaljno ćemo podsetiti naše sugrađane u narednom periodu.

Mirkovićev napad na vredne privrednike naše opštine, koji i u uslovima pandemije beleže značajne rezultate, koji svoje obaveze prema lokalnoj samoupravi revnosno izvršavaju puneći tako budžet opštine sredstvima koja se dalje koriste za poboljšanje života naših sugrađana je nedopustiv i krajnje neodgovoran.

Privrednici opštine Gornji Milanovac imaju odličnu saradnju sa lokalnom samoupravom i iz te dobre saradnje rađaju se zajednički projekti i zajednička ulaganja. Neko ko kritikuje privredu Gornjeg Milanovca a pri tom od te privrede je živeo čitav svoj radni vek, šetajući se po raznim opštinskim kancelarijama, od referenta za mesne zajednice do sticajem nesrećne okolnosti predsednika opštine je najblaže rečeno neozbiljan i neodgovoran čovek.

O neozbiljnosti članova GG govori i nedolično ponašanje na Skupštinskom zasedanju koji se isključivo zasniva na vređanju, i iznošenju ličnih frustracija sa glavnom temom od najveće važnosti za sve naše sugrađane gde će ko da sedi i sa kime u kojoj klupi.

Predstavnici Srpske napredne stranke će i dalje odgovorno i marljivo raditi u interesu naših sugrađana kako bi se stvorili najbolji mogući uslovi za život u našem prelepom Gornjem Milanovcu uz ogromnu podršku našeg predsednika Aleksandra Vučića što je i volja naših sugrađana izrečena na nedavno održanim izborima.

Moravički Portal / Informativna služba OO SNS Gornji Milanovac / Foto: Moravički Portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.