Saopštenje OO SNS GM

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Gornji Milanovac najoštrije osuđuje profašističke, ultradesničarske, kriminalne proteste koji su direktno dirigovani od tajkuna, stranih službi i lica sa debelim dosijeima i koji su direktni napad na policiju, institucije Republike Srbije sa krajnjim ciljem da destabilizuju političku i ekonomsku jačinu naše države.

U trenutku kada je država u teškoj epidemiološkoj situaciji, kada se naši zdravstveni radnici i cela država danonoćno bore za svaki život naših sugrađana, nekoliko stotina plaćenika koji manipulišu omladinom i nekim nezadovoljnim građanima, iz ko zna kojih razloga, kreću u fizičke napade kamenicama, noževima, palicama, lopatama, boksevima i suzavcem koje je neko organizovao i debelo platio i obezbedio medijsku propraćenost od strane tajkunskih medija, kako bi pokušao da oslabi pregovarački potencijal Srbije u međunarodnim odnosima. Apelujemo da državni organi privedu i procesuiraju sve organizatore i učesnike u nasilju i osude po zakonu.

Pozivamo sve članove Srpske napredne stranke, simpatizere i sve pristojne građane koji su u većini da se uzdrže i ostanu mirni, da ne nasedaju na provokacije jer nam stabilnost i jedinstvo u ovim trenucima jedino mogu pomoći. Pružamo punu podršku našem predsedniku Aleksandru Vučiću koji se neprestano bori za sve nas na svim poljima. Predaja nikad nije bila opcija. Živela Srbija!

Moravički Portal / Informativna služba OO SNS Gornji Milanovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.