Saopštenje OO SNS G.Milanovac

Odbornik u novom sazivu SO Gornji Milanovac i bivši učesnik u svim vlastima u predhodnih 20 godina Desimir Jovanović, sa više stranačkih karata nego što ih ima u špilu, pokušava da kritikuje rad predstavnika Srpske napredne stranke i rukovodstva opštine Gornji Milanovac a da njegov rad svih ovih godina nije ni približno onome šta je urađeno u predhodne dve godine. O tome kako tuđ rad prisvaja kao svoj nećemo komentarisati.

Podsećamo Jovanovića da je bio na listi Srpske napredne strane na izborima 2016. godine, da je na krilima pobede Srpske napredne stranke bio član opštinskog Veća a da je istovremeno radio protiv predsednika Kovačevića, pokušavao da napravi skupštinsku većinu sa sadašnjim perspektivnim, mladim, neokaljanim spasiocima Gornjeg Milanovca. Takođe, podsećamo Jovanovića da je tokom svog kratkog većničkog mandata isključivo radio za svoje lične interese i interese svojih rođaka i prijatelja, i da je zbog neprihvatljivih zahteva i prohteva za ličnu korist svojih višepartijskih stranačkih kolega izbačen iz učešća u vršenju vlasti. Nakon neuspelog pokušaja učlanjavanja u Srpsku naprednu stranku ostalo mu je samo da se vrati starom društvu bivših predsednika, bivših članova plaćenih opštinskih komisija, bivših načelnika, bivših direktora ali i onih koji bi da dođu na vlast putem nasilja.

U predizbornoj kampanji na nedavno održanim izborima Srpska napredna stranka je našim cenjenim sugrađanima prezentontovala rezultate rada iz predhodnog perioda kao i planove za naredni period, nebaveći se neistinama koje su iznošene od strne GG i Jovanovića što ne znači da u narednom periodu nećemo demantovati i argumentovano reagovati na vaše monologe.

Na nedavno održanim izborima lista Aleksandar Vučić- Za našu decu dobila je podršku više od 50% naših sugrađana, što je prvi put od uvođenja višestranačja da jedna stranKa u Gornjem Milanovcu ima toliku podršku.
Ovim putem se zahvaljujemo građanima opštine Gornji Milanovac na ogromnoj podršci koju ćemo pravdati vrednim i marljivim radom u interesu svih uz ogromnu podršku predsednika Aleksandra Vučića koji nesebično pomaže razvoj opštine Gornji Milanovac.

Moravički Portal / Informativna služba OO SNS G.Milanovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.