Raspisan javni poziv za dostavljanje predloga za Decembarsku nagradu grada Čačka

Komisija za obeležavanje praznika i dodelu priznanja Skupštine grada Čačka uputila je javni poziv za dostavljanje predloga za dodelu Decembarske nagrade grada za 2020. godinu.

“Pozivamo preduzeća, ustanove, druge organizacije i organe, grupe građana i pojedince da podnesu predloge za dodelu Decembarske nagrade grada za 2020. godinu. Decembarska nagrada grada dodeljuje se povodom Dana grada -18. decembra”, navedeno je u pozivu.

Kako je navedeno u javnom pozivu, nagrada se dodeljuje za naročito isticanje u privrednom, naučnom, kulturnom, prosvetnom, zdravstvenom, sportskom i drugim oblicima stvaralaštva. Može je dobiti fizičko ili pravno lice koje ima prebivalište, odnosno sedište, na teritoriji grada Čačka.

Potrebno je dostaviti i dokaz o prebivalištu odnosno sedištu kandidata na teritoriji grada Čačka,  a predlozi za nagrade moraju biti obrazloženi.

Predlozi za nagrade mogu se dostavljati do 12. novembra 2020. godine,  a mogu se predati na pisarnici Gradske uprave ili poštom na adresu: Skupština grada Čačka – Komisiji za obeležavanje praznika i dodelu priznanja, ul. Župana Stracimira br. 2, 32000 Čačak.

Moravički Portal / Mirjana Aleksić / Foto: cacak.org.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.