Ranio dvojicu, pobegao pa zapalio auto na Jelici

U pucnjavi koja se dogodila danas oko 11 sati u centru Čačka, ranjena su dva mladića, kojima su metkovi izrešetali noge. Na zaprepašćenje brojnih prolaznika vatrenu obračun se odigrao ispred ulaza u Dečji dispanzer naočigled dece, roditelja i brojnih prolaznika u ulici Učitelja Marinovića.

Naime na mladiće koji su se nalazili u automobilu, više hitaca ispalio je za sada nepoznati napadač. Jedan Čačanin je zadobio prostrelne rane u predelu nogu, dok je  drugog mladića metak u predelu nogu okrznuo. Obojica su primljeni u čačansku blonicu, Mladić sa prostrelnim ranama u predelu nogu je zadržan na odeljenju hirurgije, stabilnog zdravstvenog stanja, kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Kako saznajemo iz istrage, napadač je ispalio tri hica iz pištolja u pravcu dvojice mladića, a zatim je pobegao sa lica mesta. Međutim, ubrzo nakon vatrenog obračuna u selu Markovica, na planini Jelici, je pronađena zapaljena “opel korsa“, za koju se sumnja da je pripadala napadaču. Čačanska policija još uvek intenzivno traga za njim.

Za Moravički Portal iz Čačka, Gordana Injac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *