Radovi u Dragolju

Javno preduzeće  za izgradnju opštine Gornji Milanovac obavilo je tokom predhodne sedmice radove na putevima prema zaseoku Lomići i ka domaćinstvu Radojičići.

-Prema zaseoku Lomići urađeno je proširenje puta, zacevljenje i nasipanje rizlom, pa žitelji ovog dela konačno imaju rešen prilaz ka kući što je slučaj i sa Radojičićima, takođe meštanima Dragolja – kaže Božidra Vučetić, direktor JP za izgradnju.

Nikola Jaćimović, predsednik MZ Dragolj kaže da su putevi koji su urađeni od velikog značaja za ovaj deo sela, jer jedan godinama nije bio prohodan dok drugi nije ni postojao u obliku koji poprima posle prvog dela radova.

Nikola Jaćimović, predsednik MZ Dragolj / Foto: Moravički Portal

-Meštani Dragolja su ove godine dva puta pretrpeli štetu koju je izazvalo nevreme a  Javno preduzeće za izgradnju nam  je izašlo u susret u tim situacijama i pomoglo ljutstvom i mehanizacijom da posledice obilnih padavina budu brzo sanirane– naglasio je Jaćimović.

Tkom posete Dragolju razgovarali smo i sa Mirkom Lomićem koji kaže da su radovi na putu ka zaseoku u kome živi od velikog značaja jer do sada nije imao mogućnost da koristi put, niti da mehanizacijom priđe do svog zemljišta.

Mirko Lazić, Dragolj / Foto: Moravički Portal

Inače, Javno preduzeće za izgradnju opštine obavlja svoj redovni godišnji plan, koji je svakodnevno neophodno prilagođavati vanrednim situacijama i okolnostima, i izaći u susret žiteljima svih delova milanovačke opštine.

Moravički Portal / Mirjana Milićević / Foto: Moravički Portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.