Radovi na Aneksu SRC “Breza” u završnoj fazi

Predsednik Opštine Gornji Milanovac, Dejan Kovačević, obišao je danas radove na Aneksu Sportske hale “Breza”. Modernizacijom sportske opreme za vežbanje , fitnes centrom namenjenim za sportske klubove, profesionalne sportiste ali i za sve naše sugrađane koji se rekreativno bave sportom, Sportsko-rekreativni centar  „Breza“, postaće urbani, savremeni objekat u kome će biti omogućeni  brojni sportski sadržaji.

Foto: KABINET PREDSEDNIKA OPŠTINE
Foto: KABINET PREDSEDNIKA OPŠTINE

– Prvi put posle dvadeset  godina od kada je izgrađena, Sportska hala „Breza“, dobiće sve sadržaje koje jedan ovakav objekat treba da ima. – rekao je Dejan Kovačević, predsednik Opštine Gornji Milanovac i dodao – želeo bih da se zahvalim Ministarstvu omladine i sporta i gospodinu Peruničiću koji nam je pomogao u realizaciji projekta. Projekat smo preko Ministarstva omladine i sporta prosledili Evropskoj Uniji i fondovima koji su finansirali ovu dogradnju. Vrednost projekta je 38 miliona dinara, a danas u okviru Sportskog centra imamo najbolju sportsku teretanu sa najsavremenijom opremom za vežbanje. Pored teretane,  hala ima i veliki prostor fitnes centra predviđen za vežbanje profesionalnih sportista, sportskih klubova ali i naših sugrađana koji se rekreativno bave sportom.

Foto: KABINET PREDSEDNIKA OPŠTINE
Foto: KABINET PREDSEDNIKA OPŠTINE

U narednom periodu planirani su novi projekti, kada je u pitanju SRC “Breza”. Izgradnjom zatvorenog bazena, “Breza” će, prema rečima predsednika Kovačevića, postati savremeni objekat bogat sportsko-rekreativnim sadržajima.

Radovi na Aneksu SRC “Breza” teku predviđenom dinamikom, a prema rečima direktora Sportsko-rekreativnog centra “Breza”, Predraga Markovića, realizacija projekta ulazi u završnu fazu, pa se u narednim danima očekuje da objekat bude otvoren i pušten u funkciju.

Foto: KABINET PREDSEDNIKA OPŠTINE
Foto: KABINET PREDSEDNIKA OPŠTINE

–Mogu da kažem da je odrađeno 90% dela projekta, nakon primopredaje radova podnećemo zahtev za upotrebnu dozvolu koju moramo dobiti kako bi teretana počela sa radom. – naglasio je Marković.

Završetkom radova na Aneksu biće kompletirana ponuda Sportsko rekreativnog centra „Breza“, a sportistima omogućeni uslovi za poboljšanje psihofizičkih sposobnosti i postizanje vrhunskih sportskih rezultata.

Moravički Portal / KABINET PREDSEDNIKA OPŠTINE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *