Radi se projekat za energetsku sanaciju svih objekata Opšte bolnice u Čačku

U toku je izrada projektno tehničke dokumentacije za energetsku sanaciju svih objekata u Opštoj bolnici, što predstavlja prvu fazu planiranih radova odobrenih od Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije.

“U drugoj fazi, u planu je i izgradnja novog objekta bolnice uz kompletnu rekonstrukciju svih postojećih objekata, kao i nabavka nove opreme”, izjavio je gradonačelnik Čačka Milun Todorović tokom obilaska radova na izgradnji Ulice 7 čime će biti rešen višedecenijski problem priključka kompleksa bolnice na atmosfersku kanalizaciju.

“Prilikom obilaska radova na izgradnji Ulice 7, posetili smo Opštu bolnicu Čačak i u razgovoru sa predstavnicima bolnice sagledali mogućnosti izgradnje privremenog parkinga na koji bi se ulazilo iz Ulice 7. Radove na izgradnji ulice izvodi preduzeće Štrabag, koje je izvršilo uređenje 1,7 hektara površine bolničkog kruga, tako da je na tom mestu sada moguće izgraditi privremeni parking”, naveo je Todorović.

Gradonačelnik Čačka je objasnio da se, u narednih nekoliko godina, upravo na tom prostoru očekuje da bude izgrađena nova zgrada Opšte bolnice Čačak.

Moravički Portal / Mirjana Aleksić / Foto: Moravički Portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.