Promocija Sabora violinista na Sajmu turizma u Beogradu

Svake godine Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac, učestvuje na svim sajmovima turizma koji se održavaju u Srbiji, u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu i trudi se da prezentuje potencijal naše opštine na najbolji mogući način.

Ono što će milanovački stand izdvojiti na ovogodišnjem nastupu je promocija Sabora violine koja je predviđena za petak, drugi dan Sajma u 16 sati.

„Ove godine radićemo promociju Sabora uz učešće naših najpoznatijih violinista. Imajući u vidu da će ove godine u okviru manifestacije posevećene violini biti održano  polufinale izbora za Miss Srbije, naša gošća na milanovačkom štandu biće i aktuelna misica, naša sugrađanka Andrijana Savić.“, kaže Desimir Ćalasan.

Inače, očekuje se više od 700 učesnika na ovogodišnjem Sajmu turizma, ali imajući u vidu da će u okviru ovog biti organizovani i sajmovi vina, suvenira kao i hotelske opreme i hotelijerstva, najave su da će broj učesnika biti značajno uvećan, čak oko 900. Zemlja partner ove godine je Egipat a ceo projekat ove godine obavlja se pod sloganom “Put pod noge”.

Moravički Portal / Foto: Moravički Portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *