„Prerušeni špijun“ sutra u Gornjem Milanovcu

Sutra od 16 sati u Velikoj sali Kulturnog centra biće prikazana projekcija filma „Prerušeni špijuni“.  U pitanju je  animirana komedija smeštena u svet moćne internacionalne špijunaže

Super špijun Lens Sterling (Vil Smit) i naučnik Volter Beket (Tom Holand) su potpune suprotnosti. Lens je prefinjen, ljubazan, uglađen. Volter…nije.Ali on taj nedostatak socijalnih veština nadoknađuje svojom genijalnošću i inovacijama, stvarajući sjajne gedžete koje Lens koristi u njegovim epskim misijama. Ali kada se desi neočekivani obrt, Volter i Lens iznenada dolaze u situaciju da moraju da se oslone jedan na drugog na potpuno novi način. Ukoliko ovaj čudan tandemne nauči da funkcioniše kao tim, ceo svet će biti u opasnosti.

Žanr: animirani, komedija
Režiser: Nick Bruno, Troy Quane

Cena ulaznice je 250 dinara.

„ONE SU BOMBE“ sutra u 20 sati

Slavne holivudske glumice, dobitnice Oskara® Nikol Kidman i Šarliz Teron i za Oskara® nominovana Margo Robi su protagonistkinje priče o neslavnoj reputaciji glavnog čoveka televizije Fox News, kojeg je nedavno Rasel Krou tumačio u mini-seriji “Najjači glas ” i njegovim žrtvama.
Film donosi priču o tome kako su zaposlene televizijske kuće Fox News odlučile prozvati dugogodišnjeg direktora te kuće, Rodžera Ailesa, koji je godinama, bez posledica, seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News. Podnele su optužbe za seksualno uznemiravanje, a u zamenu za tišinu im je ponuđena velika svota novca – ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba.
Žanr: biografski, drama
Glumci: Margot Robbie, Charlize Theron, Nicole Kidman, John Lithgow
Režiser: Jay Roach

Cena ulaznice je 250 dinara.

Moravicki.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *