Popust za korišćenje kovorking prostora u Startap centru za mlade

Startap centar Naučno tehnološkog parka u Čačku saopštio je da  do kraja jula mladi  imaju popust za korišćenje kovorking prostora. Za srednjoškolce i studente je 70% popusta.

“Ukoliko provodite dosta vremena na internetu, “googlate”, spremate prijemne i druge ispite, coworking mesto je pravi izbor za vas”,navodi se u saopštenju.

Veoma inspirativan prostor u centru grada „Startap centar“ Naučno tehnološkog parka pruža infrastrukturnu, edukativnu i tehničku podršku svim studentima i srednjoškolcima. Prostor raspolaže sa 30 radnih mesta, opremljeni IMAC desktop računarima, najsavremenijom tehnološkom opremom i širokopojasnom mrežom interneta.

Korisnici CW prostora imaće priliku da se upoznaju sa najmodernijom tehnologijom kao što su: 3D štampači, VR naočare, robotska ruka, dronovi, lego roboti, hologramski projekor i druge korisne opreme.

Foto: Startap centar, Čačak / Moravički Portal

“Na raspolaganju je relax zona, prostor u kome ćete za vreme pauze spremiti svoje osveženje ili topli napitak i uživati u prostorijama Startap centra. Tokom letnjih meseci, očekuju nas brojne aktivnosti koji će biti veoma zanimljivog i edukativnog karaktera”, dodaje se u saopštenju.

Posetite nas na adresi Trg narodnog ustanka 2 (bivša dečija biblioteka), a za sve informacije, kontakirajte nas putem sajta ntpcacak.rs,na društvenim mrežama ili na broj telefona 060/5590-416.

Moravički Portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *