Ponovo radi biblioteka

Gradska biblioteka “Braća Nastasijević” od danas je ponovo otvorena za svoju čitalačku publiku. Na koji način će ova ustanova raditi u narednom periodu,  saznali smo od bibliotekarke Dragane Perišić.

Simbolično, biblioteka je počela sa radom u vanrednom stanju, na Dan opštine i Svetski dan knjige, pa bih iskoristila priliku i čestitala svim našim sugrađanima praznik, uz nadu da ćemo biti bolje.  – rekla je Dragana Perišić i dodala  – Posle mesec dana dežurstva počeli smo da radimo sa našim čitaocima uz poštovanje zaštitnih mera, koje su na snazi. U Biblioteku će ulaziti po jedan korisnik uz obavezno poštovanje ovih mera zaštite.

Biblioteka će raditi od 7 i 30 do 17 časova, obzirom da od 18 časova počinje policijski čas. Sa radom je počela i knjižara biblioteke koja će u narednom periodu raditi od 10 – 15 sati, a za sve koji budu želeli da kupe knjige biće organizovani veliki popusti.

U ovim okolnostima trudimo se da se čuvamo, a čuvajući sebe , štitimo i sve naše lorisnike koji dolaze dolaze u biblioteku – zaključila je Perišićeva.

Današnji dan je prava prilika da posetite biblioteku i iznajmite neku dobru knjigu.

Moravički Portal / Aleksandra Stevanić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *