Podela paketa i nastavak Akcije davanja krvi u organizaciji Crvenog krsta

Najugroženije kategorije stanovništva i korisnici Narodne kuhinje ne treba da brinu kaže Nebojša Ivović , član Štaba za vanredne situacije opštine Gornji Milanovac i sekretar Crvenog krsta.

Imamo 26 paketa koje ćemo u narednom periodu podeliti socijalno ugroženoj kategoriji a  u planu je nabavka još 100 paketa, zahvaljujući lokalnoj samoupravi- kaže Ivović i dodaje – svi korisnici Narodne kuhinje dobiće higijenske pakete  i hranu na kućnu adresu, nema potrebe za panikom, svi će dobiti neophodne namirnice.

Da bi omogućili rad Opšte bolnice i Doma zdravlja, potrebno je da akcije davanja krvi budu nastavljene. 

U četvrtak 19. marta, od 11-16 sati biće održana sledeća akcija ali iz Crvenog krsta apeluju na ljude koji su bili u zaraženim područjima da u narednih 14 ili 28 dana ne dolaze na akcije. Svi koji se osećaju zdravo treba da dodju, sve će biti dobro organizovano i neće se stvarati velike gužve.

Apelujem na ljude dobre volje, starije od  18 godina, da nam volonterski pomognu kako bi starijim sugrađanima počeli da isporučujemo namirnice na kućnu adresu – kaže Nebojša Ivović, član Štaba za vanreden situacije opštine Gornji Milanovac i sekretar Crvenog krsta.

Za Moravički Portal iz Gornjeg Milanovca, Mirjana Milićević / Foto: Moravički Portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *