Počinje poslednje kolo grupne faze na 11. Trofeju Gornjeg Milanovca

Tradicionalni, prednovogodišnji turnir u malom fudbalu, koji se po 11. put održava u Gornjem Milanovcu, uzeo je maha. Kompletirana su dva od tri kola u svim grupama kod seniora, izuzev jednog meča koji je odložen za večeras, dok su kod juniora odigrana tri kola i otpočeli mečevi pretposlednjeg četvrtog.

Seniorsko takmičenje je donelo neke dosta dobra utakmice u dosadašnjem toku koje su pokazale zavidan kvalitet futsal veštine kod njihovih aktera. Već su se iskristalisale neke ekipe kao favoriti za konačan trijumf, ali to naravno u sportu ništa ne mora da znači, posebno ne kod ove igre gde jedno nadahnuće pojedinca ili loš dan rivala mogu da poremete planove. Ono što treba da se istakne je da je 6 ekipa obezbedilo plasman u nokaut fazu, tj. četvrtfinale, a to su: FK „Takovo“, FK „Metalac“, FK „Lunjevica“, FK „Backovac junajted“ , FK „Donja Vrbava“ i FK “Brezak”. U preostala dva dana saznaće se imena preostalih učesnika eliminacione faze i biće kompletno formiran kostur na osnovu koga će se znati ko će sa kime ukrstiti koplja na putu do velikog finala zakazanog za 25. decembar.

Na polju liste strelaca ubedljivo prednjači iskusni golgeter sa milanovačkih terena malog fudbala, Nenad Tomović, fudbaler FK „Lunjevica“ sa čak 8 pogodaka posle tek svoja dva odigrana meča.

Kod juniora je takmičenje do sada pokazalo popriličnu neujednačenost u kvalitetu rivala po grupama. Odnosno u obe grupe su se po dve ekipe izdvojile svojim prikazanim igrama i zauzimaju čeone pozicije na tabelama i negde je realno očekivati njihove direktne duele u polufinalnim okršajima, obzirom da samo prve dve ekipe imaju šansu za plasman u nokaut fazu. Ostaje samo da u naredna dva takmičarska dana vidimo ko će ići na koga, a to su ekipe: „Kareka“, „II Material Handling“, „Young Boys“ i „Gremio“.

motavicki.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *