Počelo prolećno uređivanje Gornjeg Milanovca

Javno preduzeće za izgradnju opštine Gornji Milanovac odrađuje sezonsko uređivanje grada u skladu sa planom i programom za 2020. godinu . Predviđenim planom orezana su stabla u Rajicevoj, Drinčićevoj, a u toku su radovi u ulici Vojvode Živojina Mišića. Intezivni radovi vršiće se na uređenju i pripremi užeg centra grada za prolećnu sezonu.

Dolaskom lepog vremena počeli su radovi na sezonskom uređivanju grada. Radnici milanovačkog Javnog preduzeća uveliko su na a terenu.

„Spremno dočekujemo sezonu uređenja grada, već je planirano sređivanje parka i prostora ispred Starog suda, kao i dopuna aleja cvećem gde je to potrebno“, istakao je Božidar Vučetić, direktor JP za izgradnju u Gornjem Milanovcu.

„U planu je i sređivanje sadnica u Železničkoj ulici preko puta gradskog bazena, kao i postavljanje mobilijara, novih klupa, žardinjera i korpi za otpatke“

„Očekuje nas uređenje javnih zelenih površina, mehanizacija je spremna, kao i ekipa koja će radove izvesti, a nadam se da ća nas i vreme poslužiti“, rekao je Vučetić.

Kako bi grad bio lepši, uređeniji i čistiji aplujemo na sugrađane da čuvaju zelenilo i ne bacaju smeće na javne površine i mesta koja nisu za to predviđena.

Opširnije o ovoj temi pogledajte u našoj informativnoj emisiji “Dan” u 18:30, 20:00 i 22:00 sata.

Moravički Portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *