Počelo potpisivanje ugovora o stvaranju tehničkih uslova za priključenje objekata na distributivni sistem prirodnog gasa

Potpisivanje ugovora sa JP „Srbijagas“ o stvaranju tehničkih uslova za priključenje objekata kupaca prirodnog gasa, na distributivni sistem, u opštini Ivanjica je u toku, rekao je za Glas zapadne Srbije predsednik opštine Zoran Lazović.

Prema njegovim rečima svim građanima koji su prijavljeni za priključenje na distributivni sistem prirodnog gasa, a priključci nisu odrađeni, isti će biti odrađeni u 2020. godini ako za njih postoji tehničko rešenje i imaće popust od 20 posto na priključak.

Takođe, svi građani koji se prijave za priključenje objekta na distributivni sistem prirondog gasa do 31. marta 2020. godine steći pravo na popust od 20 posto na priključak.

Lazović je apelovao na sugrađane koji su priključeni na distributivni sistem, a nisu se prijavili, da to u što kraćem roku učine u zgradi opštine u kancelariji br. 31.

„Gasifikacija Ivanjice od velikog je značaja za stanovništvo, javne institucije i privredne subjekte i u znatnoj meri će uticati na poboljšanje ekološke slike opštine“, zaključio je prvi čovek opštine Ivanjica.

GZS / moravicki.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *