Počelo čišćenje gradskih ulica

Ekipe ovog preduzeća završile su danas  čišćenje ulica 1300 Kaplara i Karađorđeve, krećući se od vrha ulica ka gradskom Trgu.

Ove godine smo neubičajeno rano započeli sa čišćenjem gradskih ulica a osnovni razlog za to je što su nam vremenske prilike dozvolile, sa jedne strane a sa druge strane se iskazala potreba za pranjem zbog velikih količina rizle , kako na saobraćajnicama tako i na trotoarima– rekao nam je danas Ivan Lazić, direktor JKP Gornji Milanovac. Lazić dodaje da je planirano da čišćenje gradskih ulica traje narednih desetak dana, a zbog niskih noćnih I jutarnjih temperatura ekipe JKP-a posao će obavljati od 8-17 sati.

Foto: Moravički Portal

Za sutra je planirano pranje ulica Vojvode Milana, do veterinarske stanice, Miloša Velikog do Doma culture, zatim Heroja Draževića od Bolnice do Siđelićeve ulice, kao  Sinđelićeve ulice do Vojvode Mišića i ulice Tihomira Matijevića od Sinđelićeve do Železničke. Iz ovog preduzeća apeluju na građane za strpljenje I razumevanje jer se radi u zajedničkom interesu, da grad bude čist.

Moravički Portal / Foto: Moravički Portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *