Počela dezinfekcija javnih površina

Ekipe Javno- komunalnog preduzeća Gornji Milanovac, prema nalogu sa 36. sednice Opštinskog Štaba za vanredne situacije, počele su sa preventivnom dezinfekcijom ulica, trotoara i drugih javnih površina.

Već u toku jučerašnjeg dana, Javno-komunalno preduzeće Gornji Milanovac angažovalo je sredstva i mehanizaciju i obezbedilo rastvor za dezinfekciju kako bi odgovorilo na zahtev Štaba za vanredne situacije usled novonastale epidemiološke situacije na području naše opštine.

Prema rečima Tanje Lončarević iz Javno-komunalnog preduzeća Gornji Milanovac, već je izvršena dezinfekcija kruga Opšte bolnice, Doma zdravlja, glavne ulice sa delom poprečnih ulica, kao i trotarska površina.

Dezinfikovan će biti i krug oko Opštinske zgrade kao i zelena pijaca. Dezinfekcija javnih površina vršiće se dva puta dnevno sve dok je ovaj nalog na snazi.

Inače, građanima, upravnicima zgrada i drugim zainteresovanim licima dostupna je cisterna sa dezinfekcionim rastvorom koja se nalazi ispred pogona Javno-komunalnog preduzeća, gde, u skladu sa svojim potrebama, građani mogu preuzeti određenu količinu dezinfekcionog sredstva.

Moravički Portal / Milica Vukelić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.