Otvoreno „Nivea” dečje igralište u Gornjem Milanovcu

Danas je u Gornjem Milanovcu zvanično otvoreno „Nivea” dečje igralište u okviru objekta broj 2 predškolske ustanove „Sunce”. Kompanija „Bajersdorf” donirala je 3.600.000 hiljada dinara za izgradnju ovog igrališta, a lokalna samouprava je za pripremne radove iz budžeta opštine opredelila 958.000 dinara. Prisutnima se obratila Jadranka Dostanić, zamenica predsednika Opštine Gornji Milanovac i Marija Šućur, brend menadžer Nivea tima.

„Danas mi je zaista velika čast i zadovoljstvo da vas pozdravim, da vama, draga deco, danas obećam da će u najskorije vreme biti obnove i drugih igrališta u našem gradu, a tome se, nadam se, radujete, kao i mi zajedno sa vama“ – rekla je Jadranka Dostanić.

Kompanija “Bajersdorf” gotovo 6 godina pruža podršku građanskoj inicijativi “Gde nam rastu deca”, a ovo je dvateset deveto igralište u Srbiji u čijoj obnovi i izgradnji učestvuje.

Kao predstavnik lokalne samouprave, Jadranka Dostanić, zahvalila se svim sugrađanima koji su glasali da se ovaj projekat rekonstrukcije igrališta dogodi baš u našem gradu.

Marija Šućur / foto: GM Press

„Vrednosti kao što su porodica, poverenje i ljubav jesu vrednosti „Nivea“ brenda i ovo igralište definitivno treba da bude mesto gde će vaši mališani odrastati uz svoju porodicu i svoje drugare, u ljubavi i slozi“ – rekla je Marija Šućur.

Zamenica direktora predškolske ustanove “Sunce” Maja Milović, izrazila je zahvalnost sugrađanima koji su glasali, kompaniji “Bajersdorf” i lokalnoj samoupravi, rekavši da su mališani presrećni i da su prethodnih dana željno iščekivali da se igralište otvori.

Maja Milović / foto: GM Press

Prema rečima zamenice predsednika Opštine Jadranke Dostanić do kraja godine u planu je rekonstrukcija još dva dečja igrališta u centru grada. Reč je o igralištu kod zgrade Okružnog načelstva i igralištu u gradskom parku.

Najmlađi milanovčani imaće priliku da svakodnevno posećuju ovo igralište, koje je izgrađeno po svim standardima bezbednosti, kako bi mogli slobodno da se igraju i uživaju u potpuno novom opremljenom igralištu.

Moravički Portal / Foto: GM PRESS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *