Otvorena biračka mesta

U Srbiji se danas održavaju redovni parlamentarni izbori. Birališta su otvorena od 7.00 časova do 20.00, a svoje pravo glasa može da iskoristi 6.584.376 birača. U trci je 21 izborna lista a pored Republičkih, održavaju se i izbori za poslanike Skupštine AP Vojvodine i lokalni izbori.

Prema potvrđenom spisku ukupan broj birača sa pravom glasa na području milanovačke opštine je 35.973 a glasanje se obavlja na 66 biračkih mesta. Sva lica koja ne mogu da izađu na glasanje zbog bolesti, invalidnosti ili drugih okolnosti mogu da prijave do 11 sati izbornoj komisiji na telefonski broj 032/711-002 ili predsednicima i zamenicima predsednika biračkih odbora.

Podsećamo ,na ovim izborima u Gornjem Milanovcu građani će moći da biraju između 4 izborne liste, a to su : broj jedan Aleksanadar Vučić za našu decu koja ima 49 kandidata za odbornike, na drugom mestu je koalicija   Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije i Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma, takođe sa 49 kandidata, treća lista je Pobedi i spasi opštinu Gornji Milanovac – Milisav Mirković sa 49, dok je sa 17 kandidata za odbornike, na četvrtom mestu  lista  dr Vojislav Šešelj Srpska radikalna stranka.

Moravički Portal / Mirjana Milićević / Foto: Moravički Portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *