Otvoren Hotel „Kraljica“ na Rudniku

Svečanim presecanjem vrpce danas je otvoren hotel “Kraljica” na Rudniku. Već 30. juna očekuju se prvi gosti u okviru „Super kampa“, a kapaciteti ovog hotela popunjeni su sve do kraja avgusta. Hotel će svoje poslovanje usmeriti u najvećoj meri na dečji i omladinski turizam, kao i na organizaciju priprema za sportiste.

Foto: KABINET PREDSEDNIKA OPŠTINE
Foto: KABINET PREDSEDNIKA OPŠTINE

Menadžment hotela već je uspostavio odličnu saradnju sa Mesnom zajednicom Rudnik i lokalnom samoupravom Gornji Milanovac, a svečanom otvaranju prisustvovao je Dejan Kovačević, predsednik Opštine Gornji Milanovac, kao i direktori javnih preduzeća i ustanova.
Ispred menadžmenta hotela „Kraljica“ na Rudniku za našu redakciju govorio je Rale Aleksić.

„Prvi utisak je zaista divan, meštani su pravi srpski domaćini i mi smo jako lepo primljeni ovde. Na oduševljenje svih, ovaj hotel, koji se nekad zvao „Neda“, sada će ponovo raditi“ – rekao je Aleksić, dodavši da je hotel na korišćenje dobio sportske terene i sportsku dvoranu, u okviru škole na Rudniku, koji će biti na raspolaganju i gostima hotela „Kraljica”.

Foto: KABINET PREDSEDNIKA OPŠTINE
Foto: KABINET PREDSEDNIKA OPŠTINE

Kako smo saznali, u planu je da se i zemljište iza samog objekta uredi i oplemeni sadržajima, koje će moći da koriste, kako gosti hotela, tako i deca sa Rudnika i iz okoline Gornjeg Milanovca. Takođe, biće organizovano i uređenje staza za pešačenje.

Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac, izrazio je veliko zadovoljstvo zbog dolaska jednog ozbiljnog investitora i ponovnog oživljavanja đačkog, sportskog i rekreativnog turizma na Rudniku.

Foto: KABINET PREDSEDNIKA OPŠTINE
Foto: KABINET PREDSEDNIKA OPŠTINE

„Opština Gornji Milanovac ima velike planove kada je u pitanju razvoj turizma u narednom periodu. Imamo 3 strateške tačke, i pored seoskih domaćinstava, koja su nam jako bitna, u planu je i dalji razvoj turizma na Rudniku. Već smo počeli da gradimo vizitorski centar, a za neki dan ćemo početi i izgradnju otvorenih bazena ovde na Rudniku. Takođe, imamo u planu i izgradnju jedne ski staze“ – istakao je Dejan Kovačević. On je rekao da su planirana velika ulaganja u turizam, a deo novca biće opredeljen za razvoj druge dve strateške tačke – Pranjane i Takovo.

Hotel “Kraljica” je već primio u stalni radni odnos 20 ljudi, a u zavisnosti od obima posla biće otvorena i nova radna mesta, poručuju iz menadžmenta.

Moravički Portal / KABINET PREDSEDNIKA OPŠTINE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *