Otvoren „DM“ u Gornjem Milanovcu

Prva DM drogerija , otvorena je danas u Gornjem Milanovcu,  na adresi Miloša Velikog 5g. Od danas pa do 22. avgusta sve kupce očekuje 15% popusta na celokupnu kupovinu, pa i na već snižene proizvode, kao i još mnogo popusta i poklona.

Foto: Moravički Portal

Poseban deo „DM“  otvaranja predstavlja i humanitarna donacija koja će ovaj put biti usmerena Opštoj bolnici Gornji Milanovac.

Božidar Grabović, regionalni menadžer DM drogerija / Foto: Moravički Portal

-„DM“ drogerije market je najveći drogerijski lanac u Evropi koji posluje u 13 zemalja. Bogatom asortimanskom  ponudom od preko 13.500 proizvoda, „DM“  na tržištu važi za mesto kupovine svega na jednom mestu. Pored toga, „DM“ market nudi i najveći izbor privatne robne marke na tržištu Srbije, sa skoro 4.000 proizvoda iz segmenata lepote, prirodne kozmetike, lične higijene, proizvoda za domaćinstvo, negu beba, dijetetike,  kao i hrane za kućne ljubimce– rekao je danas za GM PRESS Božidar Grabović, regionalni menadžer prodaje „DM“ drogerija i dodao da je na veliko zadovoljstvo zaposlenih ali i brojnih Milanovčana koji su danas posetili drogeriju, „DM“ konačno stigao i u Gornji Milanovac.

Sugrađani sa kojima smo danas razgovarali, kažu da su veoma zadovoljni što su proizvodi koje „DM“ ima u ponudi napokon dostupni i u našem gradu, jer su do sada kupovine obavljali u Čačku, Kragujevcu i Beogradu gde ova drogerija već ima poslovnice.

Foto: Moravički Portal

Inače, posao u „DM“ drogeriji, dobilo je šest Gornjomilanovčana a radno vreme objekta je od ponedeljka do subote od 8-21, dok je nedeljom skraćeno od 9-15 sati.

Moravički Portal / Mirjana Milićević / Foto: Moravički Portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.