Otvoren „Dis“ u Gornjem Milanovcu

Prvi market trgovinskog lanca „Dis“ otvoren je jutros u Gornjem Milanovcu. Brojni Milanovčani su u prepodnevnim satima već obavili kupovinu u novom objektu.

– Sa vrlo bogatom ponudom i asortimanom izlazimo u svim sredinama gde otvaramo prodavnice – rekla je za GM Press Mila Ćurčin, direktor marketinga i istakla da ono po čemu je DIS prepoznatljiv  svakako ponuda  svežeg i kvalitetnog  mesa, kao i voća i povrća. Sve službe ulažu dodatne napore da svi marketi budu dobro snabdeveni i da nema praznih rafova i da u svakom trenutku zadovoljimo potrebe naših potrošača – naglasila je Mila Ćurčin.

Marketi u „Disovoj“  mreži rade od 7 ujutru a završavaju sa radnim vremenom poštujući propisana ograničenja gradova i opština u kojima se nalaze. „Dis“ prodajna mesta su otvorena i za starije od 65 godina u danima kada je propisano od 04-07 ujutru.

Govoreći o vanrednom stanju i izmenjenom načinu rada Mila Ćurčin, direktor marketinga trgovinskog lanca „Dis“ kaže da je prioritet da zaposleni i potrošači budu što bezbedniji.

Na sve kase su postavljeni zaštitni paneli,svakodnevno se dezinfikuju potrošačka kolica, korpe i kamioni kojima se dostavlja roba. Podovi marketa su obeleženi da pomognu potrošačima drže propisano rastojanje od dva metra. Ispred su kontrolisani redovi, pratimo i podržavamo sve preporuke struke i Vlade Republike Srbije – istakla je Ćurčin.

Radno vreme marketa „Dis“ je uvek istaknuto na objektima a sve izmene se redovno ažuriraju i na sajtu www.dis.rs

DIS trgovina

DIS market, DIS akcija, DIS trgovina ,najniže cene , dobra kupovina, odloženo plaćanje ,mesečna akcija, nedeljna akcija , robna marka DOBRO.

Inače, ovo je  trideset drugi objekat trgovinskog lanca „Dis“ u Srbiji.

INFO 24 / Mirjana Milićević

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *