Otovren kafić “Žoc” po nadimku Željka Obradovića

U Čačku je u petak veče (15.maj) otvoren kafić nazvan po nadimku najtrofejnijeg košarkaškog trenera Evrope Željka Obradovića, a predstavljeno je i piće na čijoj etiketi je lik čuvenog Žoca.

Tom događaju osim Obradovića, prisustvovali su brojni pozanti Čačani iz sveta sporat i drugih oblasti društvenog života i rada, kao i gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Željko Obradović - Milun Todorović
Željko Obradović i Milun Todorović / Foto: FB Milun Todorović

“U gradu kraj Morave, poniklo je više od 50 košarkaških reprezentativaca i neponovljivih majstora ovog sporta. Veliko zadovoljstvo je biti sa košarkaškim veličinama, kao što su Radmilo Mišović i Željko Obradović, kao i sa svim našim prijateljima”,napsiao je na svom FB profilu Todorović.

Todorović je dodao da je sledeće godine predviđeno otvaranje muzeja košarke, za šta su već opredeljena određena sredstva i izrada projekta se privodi kraju.  

Caffe Žoc
Caffe Žoc, Foto: FB Milun Todorović

“Ulagaćemo u sport, jer time ulažemo u našu budućnost. Legende ne zaboravljamo i sve radimo da Čačak i dalje bude sredina za razvoj budućih šampiona i najboljih sportista naše Srbije”, poručio  je gradonačelnik Čačka na svom FB profile.

Moravički Portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *