Opštinski odbor SNS u Gornjem Milanovcu, na čelu sa Dejanom Kovačevićem, najoštrije osuđuje napad na porodicu predsednika Srbije, Aleksandra Vučića

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Gornjem Milanovcu, sa predsednikom Dejanom Kovačevićem na čelu, najoštrije osuđuje gnusne napade i uvrede upućene ćerki predsednika Aleksandra Vučića od strane Đilasovog, Jeremićevog i Obradovićevog pulena Sibina Vukadinovića.


Poziv na silovanje maloletne devojčice, bez obzira čija je to ćerka, je za svaku osudu svih normalnih ljudi i alarm za nadležne institucije da reaguju na konstantne napade opasnih i bolesnih ljudi. Ovo je samo još jedna u nizu skandaloznih i opasnih pretnji koje se upućuju predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj najbližoj porodici od strane onih koji svakim danom pokazuju za kakvu Srbiju se zalažu – punu kriminala, silovatelja i mržnje.
Građani Srbije dobro znaju ko se bori za normalan život i bolju budućnost naše dece, a to je Srpska napredna stranka, na čelu sa Aleksandrom Vučićem.

Moravički Portal / Informativna služba OO SNS Gornji Milanovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *