Opštini Gornji Milanovac 7,5 miliona dinara za jednošalterski sistem

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, na čelu sa Brankom Ružićem i opština Gornji Milanovac, na čelu sa Dejanom Kovačevićem, predsednikom opštine, potpisali su danas  Ugovor o korišćenju sredstava za uspostavljanje jedinstvenog upravnog mesta. 

Za ovu namenu, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave opredelilo je 7,5 miliona dinara. Inače, otvaranje jedinstvenog upravnog mesta omogućiće svim građanima Gornjeg Milanovca da na jednom mestu dobiju sve informacije i tako ostvare poslove u vezi sa upravom prihoda, katastrom, komunalnim i građevinskim poslovima, izdavanjem potvrda, i sve to na jednom mestu.

„Uspostavljanjem jednošalterskog sistema, uštedećemo i vreme i novac svih građana“, naglasio je Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac.

Inače, potpisivanjem ovog Ugovora, opština Gornji Milanovac obavezala se da do kraja marta sledeće godine izradi Idejno rešenje adaptacije prostora jedinstvenog upravnog mesta, kao i da obezbedi učešće u realizaciji projekta sa 10 posto sredstava.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *