OO Srpske napredne stranke najoštrije osuđuje fašističke napade Boška Obradovića

OO Srpske napredne stranke na čelu sa Dejanom Kovačevićem najoštrije osuđuje fašističke napade Boška Obradovića i ostalih plaćenika koji na najodvratniji i najprimitivniji način napadaju institucije Narodne skupštine, predsednika Aleksandra Vučića, fizički napadaju narodne poslanike, vuku ih i cepaju i pozivaju na građanske nemire.

Stop fašizmu!

Podsećamo građane opštine Gornji Milanovac da je fašistički plaćenik, ljotićevac i nervno rastrojen Obradović slični scenario imao i u Gornjem Milanovcu kada je nasilno pokušao da prekine sednicu Skupštine opštine i pri tom fizički napadao zaposlene u opštini. To jasno govori da je nasilje, neredi, fizički obračuni, pretnje silovanjem, nabijanje na kolac, vređanje, psovanje jedina politika koju ova grupacija nudi već dovoljno uznemirenom narodu od pandemije. Narod dobro prepoznaje ko se u ovim teškim trenucima borio za zdravlje svih nas ali i za ekonomski razvoj zemlje i ovakvu politiku mržnje će osuditi 21.juna na jedinoj demokratskoj političkoj areni, na izborima.

Pozivamo naše sugrađane da ne nasedaju na provokacije i jeftine političke igre, već da osude svakog ko širi mržnju i poziva na nasilje i kršenje pravnog poretka Republike Srbije.

Pozivamo i nadležne institucije Republike Srbije da reaguju na nasilje i adekvatno sankcionišu ovakvu delikvenciju i nenormalno kršenje javnog reda i mira i uznemiravanje nacije.

Moravički Portal / INFORMATIVNA SLUŽBA OO SNS G.MILANOVAC

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *