OO SNS u Gornjem Milanovcu održao konferenciju za novinare

U prostorijama OO SNS  u Gornjem Milanovcu danas je održana konferencija za novinare.

Prisutnima se obratio Dejan Kovačević prvi čovek milanovačkog odbora Srpske Napredne stranke, koji je predstavio listu odborničkih kandidata, za koju je skupljen potreban broj potpisa u rekordnom roku – od 10 sati, zatim je rezimirao rad stranke u predhodne četiri godine ali i upoznao medije sa ambicioznim planom za naredni period. 

Na izbore 26. aprila Srpska napredna stranka u Gornjem Milanovcu izlazi sa 60% novih, mladih lica, od čega je 29 visoko obrazovanih a deset mlađih od 30 godina. Kovačević je istakao da je podmlađivanje stranke bilo neophodno za postizanje još boljih rezultata u budućnosti. Što se planova za naredni period tiče, mnogobrojni su a danas su navedeni samo oni najznačajniji, poput izgradnje vodovoda u Pranjanima i Vraćevšnici, kao i završetak radova na rudničkom vodovodu, zatim rešenje problema kanalizacionih sistema u pojedinim mesnim zajednicama, asfaltiranje novih 100 i nasipanje oko 120 km  puteva na seoskom području kao i asfaltiranje 13 ulica u gradu.

Jedan od prioriteta je izgradnja pristupne saobraćajnice, za koju očekujem da ugovori budu potpisani do 1. aprila a da radovi počnu čim vremenski uslovi dozvole – rekao je Dejan Kovačević, predsednik OO SNS u Gornjem Milanovcu. Sledeća investicija od velikog značaja je industrijska zona „Srčanik“ koja će se prostirati na 32 hektara, gde je najvažnije rešiti infrastrukturna i komunalna pitanja. Među značajnim planovima je i  izgradnja kotlarnice na bio-masu, rekonstrukcija Ankesa PU „Sunce“ u Nevadama, kompletna rekonstrukcija OŠ “Desanka Maksimović“ i Sveti Sava kao i energetska sanacija Tehničke škole „Jovan Žujović“ , zatim nastavak II i III faze radova u Opštoj bolnici – kaže Kovačević.

U narednom periodu će biti dosta ulaganja u razvoj poljoprivrede, turizma i kulture na području milanovačke opštine istakao je Kovačević i dadao da građani Gornjeg Milanovca jedino podrškom Srpskoj naprednoj stranci mogu obezbediti dalji razvoj i prosperitet opštine.

Među najvažnijim realizovanim projektima izdvojili su se rekonstrukcija Opšte bolnice, zgrade Službe hitne medicinske pomoći, OŠ Momčilo Nastasijević.

Opširnije sa KZN OO SNS u Gornjem Milanovcu možete pogledati u našoj Centralnoj emisiji „DAN“ u terminima od 18.30,20 i 22 sata kao i posle vesti u 18.30 i 20 sati.

Za Moravički Portal iz Gornjeg Milanovca, Mirjana Milićević / Foto: Moravički Portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *