OO SNS Gornji Milanovac: Saopštenje

Pred izbore novoformirani Pokret „Pobedi i spasi opštinu Gornji Milanovac“,  čiji su nazovi lideri najvećim delom izbačeni iz političkih stranaka zbog toga što su isključivo u strankama želeli da ostvare samo svoj lični interes, kao i oni koji su svojom nesposobnošću dokazali da bez obzira na obrazovanje ne znaju isto da primene u radu, već političkim angažovanjem pokušavaju nešto da postignu danas lažima i obmanjivanjem naših sugrađana pokušavaju ponovo da dođu na vlast.

Oni, koji su svoju decu i članove porodica putem stranačkih veza zaposlili u Beogradu, inostranstvu i u javnim preduzećima i ustanovama u našem gradu, a i sami imali po nekoliko plaćenih funkcija hteli bi da se iz invalidske penzije ili penzije ponovo vrate na opštinski budžet i tako spasu svoj lični interes, a ne građane opštine Gornji Milanovac i našu decu.

Priznanje Milisava Mirkovića da Centar za socijalni rad nije dobio licencu za vreme njegovog mandata 2015. godine, kada je direktor Centra bio iz Nove Srbije, Bolje Srbije, ili Veljo Ilić i kraduckanje, samo govori o njihovoj nesposobnosti, neznanju i nezainteresovanosti za brigu o starim licima, licima kojima je potrebna socijalna pomoć i deci sa posebnim potrebama. Blokada Doma zdravlja, u kojem ni gorivo za vozila nije moglo da se nabavi za vozila Hitne pomoći i u kojem lekari nisu primali platu skoro dve godine, govori o „sposobnosti“ tadašnjeg direktora Doma zdravlja, a sada istaknutog predstavnika ove grupacije građana.

Apsurdno je da su oni koji su pretili prstom, ucenjivali i zastrašivali sve zaposlene u Opštinskoj upravi, javnim preduzećima i ustanovama i čiji članovi porodica i najbliži saradnici neometano i dalje rade u istim govore o nekakvoj strahovladi.

Onaj koji je prodao kola jer nije imao kod koga da ode u ministarstvo ili Vladu, koji nije imao nijedan projekat na osnovu kojeg bi obezbedio investicije u našem gradu, koji je sa više od 450 miliona dinara Dom kulture gradio isključivo od sredstava naših sugrađana, onaj koji je ostavio ogromne dugove za nerešene sudske sporove, onaj koji je nezakonito, putem telefonskih sednica, delio novac svojim rođacima i stranačkim kolegama, onaj koji je kršio zakon nesprovodeći javne nabavke i oni koji su putem tužbi od opštine obezbedili višemilionske sume za svoj džep, oni koji su koristeći svoju funkciju dobijali poslove za privatnu firmu i utajili višemilionski porez državi, oni koji zbog ličnog interesa promene desetine stranaka, oni bi samo unazadili i umrtvili  razvoj naše opštine.

Naši sugrađani su prepoznali rad, zalaganje, odgovornost i borbu za kreiranje boljih uslova za život u našem gradu time što su  u ogromnom broju i za manje od 10 sati dali podršku listi „Aleksandar Vučić – Za našu decu“. Ogromne investicije koje su realizovane u Gornjem Milanovcu od strane Vlade Republike Srbije i dalja ulaganja koje je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić najavio prilikom obilaska OŠ „Momčilo Nastasijević“ govore da će naša opština i dalje ići krupnim koracima napred.

Jedini garant da to tako bude je da apsolutno svi damo podršku i na republičkim i na lokalnim izborima 26. aprila  listi broj 1 – „Aleksandar Vučić – Za našu decu“.

Moravički Portal / OO SNS G.MILANOVAC

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *