Ogromna podrška za listu „Aleksandar Vučić – Za našu decu“

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Gornjem Milanovcu na čelu sa predsednikom Dejanom Kovačevićem se najiskrenije zahvaljuje svim sugrađanima koji su u rekordnom roku, za manje od 10 sati dali ogromnu podršku Srpskoj naprednoj stranci sa 1579 potpisa.

U četvrtak 5. marta u 23:05 lista pod nazivom „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ prva je predata Opštinskoj izbornoj komisiji što je dokaz da su naši sugrađani prepoznali da je naš grad u predhodne četiri godine išao krupnim koracima napred i da je jedina garancija da tako bude i u budućnosti ta da Srpska napredna stranka na predstojećim izborima ubedljivo pobedi na svim nivoima.

Na odborničkoj listi Srpske napredne stranke nalazi se 60 odsto novih lica, 29 visoko obrazovanih, a čak 10 mlađih od 30 godina. Beskrajno smo zahvalni i predsedniku Aleksandru Vučiću koji je svojim dolaskom u Gornji Milanovac dokazao da naša opština poznaje samo put napredka, razvoja i još bolje budućnosti za našu decu!

Pozivamo sve naše sugrađane da 26. aprila svi izađemo i najubedljivije pobedimo do sada. Što je pre nekoliko dana u poseti našem gradu rekao predsednik Aleksandar Vučić – Živelo Takovo, živeo Gornji Milanovac. Živela Srbija!

Moravički Portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *