Održan treći radni sastanak o uređenju Ovčarsko-kablarske klisure i revitalizaciji Ovčar Banje

U Čačku je danas organizovan treći po redu radni sastanak na temu uređenja Ovačarsko-kablarske klisure i potpune revitalizacije Ovčar Banje. Pored predstavnika relevantnih preduzeća, ustanova i gradskih uprava, ovom sastanku su prisustvovali i pomoćnik ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Đorđe Milić i specijalne savetnice u kabinetu predsednice Vlade Srbije, Maja Bojović i Ana Obradović.

“Potvrđeni su zaključci sa prethodnih radnih sastanaka o izmeni PGR „Ovčar Banja“, kako bi se stvorili adekvatni uslovi za realizaciju svih planiranih projekata, pre svega izgradnje Rehabilitacionog centra, Prirodnjačkog centra i amfiteatra u Ovčar Banji, parking odmorišta u Međuvršju, rekonstrukciji puta ka vidikovcu na Kablaru, izgradnji paraglajding poletišta na Ovčaru, rekonstrukciji železničke stanice u Ovčar Banji i projetovanju vodovodne i kanalizacione mreže”, izjavio je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Za sutra je zakazana sednica Komisije za planove grada Čačka, kako bi se što hitnije započelo sa realizacijom planiranih aktivnosti.

Moravički Portal / Mirjana Aleksić / Foto: FB Milun Todorović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.